onsdag 24. desember 2008

Endelig jul i heimen...

Ja da ble det endelig jul i heimen..Det har vært mye jobbing i det siste og Emma sa her en dag :
"Mamma..her er ikke noe julepynt..skal vi ikke pynte snart?" Huff..men det ble pynta til slutt..Har vært oppe til 01-02 flere kvelder og nå er det riktig så julepynta her ;)

Her sitter noen av Mailegnissene og koser seg,glade for å få være med i stua :)



Har flere småjuletrær i stua..kjempekoselige...

Juletreet er pynta av både liten og stor,så det er en lett blanding av julepynt på treet :) Disse nydelige trommene fra House Doctor er bare kjempetøffe på juletreet...


Har også Mailegnisser,pepperkaker,nydelig kort fra Petit Crapaud og fugler på juletreet..
Nå er vi ferdige med å pakke opp alle pakkene og alle ble fornøyde og vi hadde det kjempekoselig...Tante og onkel og besteforeldre fra begge sider var her..så vi var mange og kosa oss sammen.. :)



Med denne søte engelen vil jeg ønske dere alle en koselig og fredfylt jul og alt godt for det nye året!!! Gleder meg til å fortsette å blogge og treffe flere nye bloggevenner..Det er så kjekt med alle hyggelige kommentarer..det setter jeg veldig stor pris på!!
Kos dere og nyt juledagene med familie og venner...det skal jeg ;)
GOD JUL alle sammen!!!
Juleklem fra Anne ;)





3 kommentarer:

liven sa...

Koselige bilder fra hjemmet ditt:o)
Tenker det er deilig å kunne slappe av noen dager nå!!
du kan tro maileg nissen koser seg her hos meg også:o)
Ha en fin 1 juledag:o)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

så Koslige bilder fra hjemmet ditt!!!!skjønner hva du mener med julepynting før jul ja, godt man har nettene, hihi!! Ha en riktig God Jul , klem A

mali-mo sa...

Her kommer en forsinket julehilsen fra meg! Ønsker deg og dine en fortsatt kjempefin juletid! Håper det var greit at jeg tipset Fru Fjeldhammer om at du selger den nydelige maileg-grisen.... den er forresten av bildet hos meg, og skal få komme med i et innlegg seinere idag. Den er så fin atte! Nå skal vi ut og gå tur!