fredag 9. januar 2009

Problemer med telleren min

Jeg har problemer med telleren min,den viser ikke...Er det noen som kan hjelpe meg???

Klem Anne

4 kommentarer:

Tove sa...

Eg blir kjempeglad om du får kompetent hjelp, eg slit med AKKURAT DET SAME!!!! Forferdeleg irriterande... Har vore forskjellig smårusk på bloggen i det siste, forstår meg ikkje på å fikse det heller. Er heilt fortvilande... No kryssar eg fingrar for at nokon kan hjelpe oss!!!!

Guttemamma sa...

Er det ikke sånn at en må legge inn en gadget med koblingen og en med selve koden...? Husker jeg styre fælt...

Lill sa...

Problem her også. Eg fjerna den gamle og lasta ned frå ein annan nettstad, og vips så funka det. her er adressa: http://www.website-hit-counters.com/
Håper det hjalp.
Smil frå Lill

Living White sa...

Om du går på siden min å trykker på min teller er det en teller som fungerer veldig fint. Den fører statestikk også om ant besøkende pr dag, uke, mnd osv:)

Ja jeg syns det er dårlig gjort angående den nissegaven. Mulig hun har sendt den nå uti januar men litt av sjarmen og gleden er jo vekk. Jeg la ut innlegget fordi jeg hørte det var ei til som ikke hadde fått å da bestemte jeg meg for at jeg skriver om det.

Det er ikke at jeg ikke fikk gave som irriterer meg, jeg er såpass gammel at jeg overlever uten en julegave, men det er prinsippet da man melder seg på noe slikt å faktisk ikke får sendt gaven....