mandag 13. desember 2010

mer jul i stua.. ;)

Mini juletre er noe jeg bruker å ha hver jul..synes det er så koselig med de små trærne i stua..litt av naturen kommer inn..lukter deilig også :)


Her sitter en av Mailegkaninene våre..hun har fått seg ny julekjole fra Emma`s Verden og koser seg her ved adventslysene..Fattigmannssølv er vakkert..alt på bordet er fra min lille butikk ;)
De gamle urskivene kjøpte jeg av en svensk blogger..Vintage House..hun har en bloggbutikk hvor hun selger gamle ting..verdt å ta en titt innom.. :)


BE...the best you can..Vakre hvite hjorter fra House Doctor..har dem også som stående par..JUL er lysestaker til tynne juletrelys..
Igår baka jeg lefser og dajm iskake..så da kan jeg krysse av det på lista til jul..julegavene er også snart i boks.Kjenner at jeg slapper litt mer av.. :)
Mange kjekke kunder er innom butikken..jula er ei koselig tid :) Godt at ikke alle bare stresser rundt på Moa..men finner min lille butikk i Langevågen også ;))
Ønsker dere alle ei fin førjulstid..kos dere og nyt denne gode tida!!!
Klem Anne♥♥♥
2 kommentarer:

Mette. Møre og Romsdal,Norway. sa...

her var det mykje fint å kvile augene på!!!
Likte extra godt BE-bokstavane:) Råtøfft...
Å Maileg kanina! Den fine julekjolen:)

Kos deg Anne. kjekt at du har mykje besøk i butikken!!!Hadde eg berre budd litt nærmare...

Klem Mette

Elin med Draumesidene sa...

Heia! Takk for fin helsing! Så vakkert det er hos deg! :) Nydelege ting alle stadar! Her er det rot og kaos, eg har vore på kurs heile helga, og i dag er eg så sliten og utkøyrd, at eg hadde nok med å hente lillebror i barnehagen. Men "det går nok likar i mårra" ;)

Kos deg!
God klem frå Elin :)