mandag 10. november 2008

Fjorårets adventskalender..

Dette var fjorårets adventskalender..Englevinger hvor pakkene hang ned fra..den var veldig fin og passet veldig godt inn på kjøkkenet :) Men med 3 små som skal ha hver sin pakke hver dag,så blir det litt mye hengende under(eldstemann har vokst fra julekalender bortsett fra en sjokoladekalender,så han får penger...)


Det spørs om det blir Mailegnissekalender her i huset i år,synes de er kjempetøffe :)

De er tøffe både jente og gutte kalenderne og så er det noe som kan følge dem resten av livet..Det blir nok en til hver ;)

I dag har vi hatt fri fra jobb og barnehage og bare kosa oss hjemme..Jeg har sydd litt mens guttene bygger lego..ute er det regn og grått,så ikke noe julestemning enda..

Ha en fin uke alle sammen!!!

Klem Anne ;)

4 kommentarer:

Guttemamma sa...

Lekker!! Men Maileg'ne er jo kjempefine de og! Har sydd et stort veggteppe jeg, som det står et stort trau med pakker oppi under. I år har vi bestemt at det blir 24 ,og ikke 72...,pakker. Så får de en hver tredje dag!!

Klaffen sa...

Fjorårets var fin den og - men enig at det kan bli mye når man har fler! maileg er så søte da! Go for it! Jeg skal legge ut bilder av min kalender, men ikke enda. Litt hjemmesydd samt litt IB LAURSEN :) Klem

Solstad sa...

Såå søt den fjorårets var da :))Men de Maileg kalenderene var veldig tøffe ...og så kjekt med hver sin ;) Her i huset vil en ha sjokolade, en annen lego og den eldste litt stæsj og snop ...alltid like vanskelig å finne ting ...det blir jo ganske kostbart også :)
Ha ei fin uke .Klem

moa sa...

hei anne
så deilig det hørtes ut med en hjemme-kosedag..
fjorårets kalender var jo bare skjønn da (er svak for engler,jeg vet du..)
goklem fra moa