mandag 24. august 2009

Ny sofa...

Ektorp ble det ja...men den er grå.. ;) Jeg så den i sommer når vi var innom Ikea..og falt pladask for den fine gråfargen..Jeg kjøpte også hvitt trekk,så vips så er stua lys igjen ;)


Så deilig med litt forandring..men nå fikk jeg lyst til å gjøre enda litt til..f.eks. bygge ut litt kjære..???


Molly storkoser seg i den nye sofaen..håper bare hun ikke klorer og drar ut tråder..Hun er så leken,akkurat som kattunger flest :) Men hun er også kosete og snill..en kjempegod liten pus!!
Så har det skjedd noe trist..kaninen vår Lille Grå er død..Hun hoppet fritt rundt i hagen vår og hadde det fint,men nå er det noen som har skadet henne sånn at hun døde.Det er så trist når kjæledyr dør,så vi får se om det blir ny kanin nå eller til våren..


Denne gamle grønne barnetavlen fant jeg på loppemarked nå når det var Langevågsdagene her jeg bor..Det bruker alltid å være loppemarked der,men jeg var på jobb så jeg regnet med at alt som var noe å ha var borte for lengst når jeg fikk fri..MEN der stod denne vakre tavlen og ventet på meg og jeg ble kjempeglad ;) Passer godt her hos meg.. :) Den kan stå på gulvet..her har jeg klappet den sammen så den støtter seg til den store tavlen min fra Bloomingville.Den store tavlen, flaskeholderen og flaskene finner du på Emma`s Verden ;)
Har handlet inn masse flotte varer på messa,så nå er det bare å begynne å glede seg til varene kommer!!!
Jeg har problemer med ryggen..det er noe som ikke er helt på plass og det føles ikke godt..Har nok vært litt travelt i det siste og vi har kjørt langt i bil.Det passer dårlig for jeg venter varer fra Greengate..forhåpentligvis kommer de imorra!!!
Ønsker dere alle en strålende fin dag!!!
Klem Anne***

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så trist med kaninen deres. Slikt er alltid sørgelig. Sofaen ser flott ut! Kos deg der i kveld. Gleder meg masse til boka kommer!

Tani sa...

Gratulerer med ny,flott sofa!Den så virkelig go`ut.Også må jeg bare si at det var utrolig trist å lese om kaninen....
Du får kose deg i sofaen med gode minner om den lodne lille..
Ha en flott uke videre.Klem

Anonym sa...

Heisann Anne:-)
Sofaen var veeldig "deg"!
Kjempefint med det du setter det sammen med-bare liiit dyrt om du blir fristet til å bygge ut også,fniis;-)
Ha en suuper uke,klem Hege.

Jeanette sa...

Grattis med ny sofa, så fin gråfarge det var på trekket! Det står en ny sofa i stua mi også, men den er litt mer knallfarget, hehe:)

Men så trist med kaninen da, huff... Og god bedring med ryggen! :)

Hilsen Jeanette

Unknown sa...

Huff, så kjipt med vondt i ryggen. Håper du blir fort bra igjen. Kjempefin sofa dere har kjøpt. Likte godt den grå fargen. :)

silje-sin sa...

Så flott sofa! Kjekt å kunne bytte mellom lyst og litt mørkere (og mer praktisk:)). Så trist med kaninen deres.. Tror du det er et menneske som har gjort det?? Huff. God bedring med ryggen også:) klem fra silje.

vivian sa...

Grattis med ny sofa. Den var kjempefin. Likte veldig godt fargen.

La inn en kommentar på innlegget under. Blir veldig glad om jeg får et svar fra deg.
Da er det jo mulig det blir en god grunn til å reise til langevågen igjen å besøke den koselige butikken din.

klem!

Ragnhild's verden sa...

Hei Anne!
Flott sofa du har fått deg. Gleder meg til nyhet fra Greengate. Har lagt litt skryt om deg i bloggen min og også fugleburet jeg kjøpt hose deg.
Klem fra Ragnhild

moa sa...

hei kjære anne -
..hatt det fint på messen?
kom meg ikke dit...ligger rett ut i influensa..
gratulerer med ny soffa, helt nydelig! liker det grå stoffet, herlig!
..trist å lese om kaninen....huff..

moaklemmer

Unknown sa...

Hei igjen! Har du fått varer fra GreenGate i dag? Veldig spent! Kommer innom deg i løpet av uka. :) Ha en herlig kveld, Anne! Klem fra Hilde.