tirsdag 15. juni 2010

hektiske dager...

De siste dagene har vært ganske hektiske..Hjemme er det jo kaos og byggeplass..på butikken har varene strømmet inn..men det er jo bare kjekt!!! ..og nå ikveld så spyr Emma...huff..stakkars..det er ganske fælt å få magesjuka :(

Men se på denne vakre grønnfargen..synes den er bare utrolig lekker..Har fått inn både smålykter,kurver..små og store.. og baljer i denne vakre fargen ;)

Søte,myke og deilige tunikaer og kjoler fra My Cinnamon Girl..har også joggedresser til gutter i samme deilige velour ;)
Kaninene storkoser seg hos Emma`s Verden...




Her hjemme har endelig vinduene kommet på plass i glassverandaen..er såååå fornøyd!!! Det ble kjempefint..og enda finere blir det jo når alt er listet og er ferdig ;))
Verandadøren står klar til å settes inn...dette er så spennende!!!

Men nå må jeg svinse meg rundt..har ei annonse som skal lages til imorra..varer som skal bestilles og ei lita Emma som trenger kos & pleie...

Ha en fin kveld!!!

Klem Anne♥♥♥

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte vinduer dere har satt inn i glassverandaen. Nydelig kommer det til å bli der. :) Herlige sommerlige ting du har fått inn i butikken også. God bedring til Emma!

Elin | Draumesidene sa...

Først: God bedring til Emma!!! :) Håper det er noko som går fort over! Her har dei minste akkurat lagt seg, etter kveld med fotballturnering for lillemor. Var så kald nordavind, at vi held på å fryse til is. Men godt og varmt inne! :) et såg kjempefint ut på glasverandaen din! Tenk når du får byrje å stelle i stand og pynte! Hald fokuset langt fram, og vik ikkje til side!!! Det er eit fole styr medan det står på! Håper eg kjem meg utover til deg ein dag snart. Men akkurat no skjer det noko på ettermiddag og kveld heile tida. I morgen er det barnehageavslutning.

Ynskjer deg ein fin kveld!
Klem frå Elin :)

h.espe sa...

Hei vennen!
Såååå fint det kommer til å bli med glassverandaen - tenker du gleder deg nå, til den er ferdig...:o) Alt ser iallfall veldig lovende ut så langt!

Masse herlig du viser fra butikken også - sukk!! Topppen fra My Cinnamo Girl var kjempefin - det er voksen str, eller?? Hva tar du for den?? Nå er det bare 3 arbeidsdager igjen, før jeg tar to uker ferie, og drar hjem til Nordfjord - gjett om jeg gleder meg!!! Blir det tid til overs, kan det hende det blir en møre tur, og da kommer jeg innom deg :o)

Ha en strålende uke videre!

Klem fra Hildegunn

Villa Drømmeverden sa...

Den nye stua ser ut til å bli flott! Likte vinduene godt:) Spennende med en slik forandring i heimen.

Du viser så utrolig mye fint fra butikken..sukk!

God bedring til Emma.

Klem fra Margit

Laura Argelati sa...

Lovely!
I will link you on my blog and I'd like to invite you to visite also my blog :D

Laura from Italy