lørdag 10. juli 2010

lekre farger...

Selv om sommeren holder seg borte her på Sunnmøre..så kan vi vel kose oss med vakre sommerlige farger.. :)) Butikken er full av tekstiler og serviser i lekre pasteller...

Lampen fra House Doctor er i den lekreste grønne farge..Tallerkenhylle,mugger,skåler og det nyeste bladet fra Jeanne d`Arc living..Nå er kjøkkenet nesten ferdigmontert..og vi er kjempefornøyd!!! Gleder oss til å få flytte inn på stue og kjøkken igjen etter over 1 mnd i eksil på loftet.. ;))
Har oppstått et lite problem med et skap over kjøleskapet som det ikke er plass til,men jeg fant et annet som passer og Ikea sender det oppover til oss med en gang..Problem er til for å løses...best å se det positive i det.. :) Vi er veldig fornøyd med servisen hos Ikea..
Bilder kommer etterhvert..
Vil ønske dere alle ei fin helg!!
Håper fortsatt på sol & sommer...
Klem i fleng..Anne♥♥♥


8 kommentarer:

Carinaoggutta sa...

Hva er prisen på den fine lampen fra House Doctor?

Jeanette sa...

Så kjekt at kjøkkenet nesten er ferdig, det er nok kjempeflott! Gleder meg til å se bilder:)

Nå kom visst sola også gitt, skal vedde på sommeren kommer for fullt snart, vi drar nemlig på ferie ut i neste uke, hehe.

Ha ei fin helg videre:)

toves sammensurium sa...

Heia Anne...kosj´n det går med lokale??? Fikk vite i kveld at Coop skal legge ned(eller Copra som ej sei da).Det er visst dessverre over og ut 1/9.Flott beligenhet,gode store vindu....ville bare tipse :)))

Tani sa...

Å, så mye lekkert!! Ha en flott sommer!

Elin | Draumesidene sa...

Hei Anne! No er eg på nett igjen! :) Har vore lite blogging siste vekene, og det har faktisk vore heilt OK! Vi hadde ei flott veke i Sverige, og kosa oss med sol og høge temperaturar kvar dag. Er litt frustrert i dag over regnet som har vore i dag. Blir så sur og lei... Men i morgen har vi lova å ta med slektningar til Alnes. Ungane gleder seg sånn til sandstranda. Lillebror har klar bøtte og spade! Får håpe sola kikar fram! Så bra at dokke blir fornøgd med kjøkkenet! Og at sørvisen hos IKEA er bra.

Ynskjer deg og dine ei flott juliveke!

God klem frå Elin :)

h.espe sa...

Hei på deg Anne!
Her står fristelsene i kø som vanlig - massse jeg kunne tenkt meg å få floa i.. ;o) Sukk, ferien der hjemem gikk så alt for fort, og turen til møre kunne jeg se langt etter - atter sukk, jeg som hadde håpet å få besøke butikken din.... Vel, da har jeg det tilgode.. :o)

Kjedelig at sommerværet uteblir hos deg - når det er sommer skal det jo være sol og varmt! Her i Oslo er det veldig utstabilt vær om dagen - det pendler mellom sol, skyer og regn. Krysser fingrene for at når jeg flytter inn i Portveien kommer sommeren for fullt - mer stas å være der da.

Ha en strålende fin dag vennen!

Sommerklem fra Hildegunn

Maliva`s verden sa...

Hei vennen....så spennende med nytt kjøkken da;o) Gleder meg til å se bildene......ang.dårlig vær...nei hopp i bilen og kjør til France, der er det garantert sol, varme og masse opplevelser underveis i bilen;o) Det er derfor vi også tar bilen pga.vår datters flyskrekk. Ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer. Klem fra M-L

Inspirasjoner og Sånt sa...

Ååå så mye fint!! Vakre farger!!
Herlig blogg du har!

Ville bare tipse om give away på min blogg, men en flott premie fra butikken Inspirasjoner og Sånt!
http://inspirasjonerogsaant.blogspot.com/2010/07/give-away.html