fredag 2. juli 2010

masse nytt til barna..

Her sitter det en kar lett henslengt i hengekøyen sin..tar livet med ro og titter på alle hyggelige kunder som er innom Emma`s Verden ;)) venter på noen som får lyst til å ta ham med hjem...

Pianoet har kommet inn igjen..finnes i hvitt,sort og rødt..

Har fått inn utrolig mange flotte leker til barna nå..matbokser,kofferter,lekemat i tre,kaker i tre og flere søte koppesett i rødt og rosa..Bursdagskake i tre..du bare skifter ut tallet for hvert år som går..Her ser dere mange av kakene som har kommet inn..Megasprettballer med glitter er super populært ;))
Bryllupskake,muffinser..iskremer mm...

Her er det selskap i kaninfamilien..må jo smake på noen av de nye kakene ;))
Dette prikkete serviset er i aluminium..helt uknuselig ;))
Her hjemme er det snart unntakstilstand..maling av gulv står for tur og lukten er ganske intens.
Tror vi må slå opp telt i hagen og ligge der..har ikke lyst at Ask & Noa(de andre 2 er evakuert) skal puste inn denne sterke lukten..Barna synes jo det er topp å ligge i telt..så dette blir spennende ;)))
Gleder meg til å se gulvet når det blir ferdig..det blir lyst og lekkert!!!
Nå er det snart på tide å finne loppekassa..først er det jobb imorra og senere på kvelden skal vi på Party..ei venninne er 40 og mannen hennes 50...40+50= 90 årsdag...så da blir det nok et glass hvitvin eller 2 ;))
Ønsker alle som er innom ei strålende fin helg!!!
Klem Anne♥♥♥


10 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MODERN COUNTRY sa...

Hei Anne,

Tusen takk for all glede du gir meg! Jeg er så takknemlig for alle positive og herlige hilsener jeg får, det varmer sånn!!

Og du vet jeg ville ha tatt meg en tur innom butikken hadde jeg bodd litt nærmere. Et paradis for unger med så mange herlige farger og former. Og for noen super herlige muffins/cupcakes på det siste bildet :)

Ha du også en koselig helg, og nyt hyggelig selskap med deilig mat og drikke i morgen. Det blir nok en fin kveld!

Gode klemmer
Aina

Hulda sa...

Virkelig noen herlige leker du har i butikken. Kan tenke meg at ungene dine er ville etter disse tingene. :) Virkelig nydelig på Emmas rom. Så fint hun har fått det! Flink mamma hun har. :)

Unknown sa...

Å, så fine leker! Jeg har kikket etter et sånt oppvakstativ i tre kjempelenge! Det skal jeg definitivt kjøpe. :) Kos dere på telttur!

h.espe sa...

Hei på deg vennen!
Herlighet, her var det masse flott til barna.. Hi, hi - og kanskje noe til voksne også...;o) Vet du, i Stryn er det kommet en helt super butikk, og da jeg besøkte butikken i forrige uke, kunne jeg ikke forlate den uten at den skjønneste Maileg kaninen fulgte med meg ..;o) Altså, disse skjønningene er også for voksne..!!

I morgen bærer det tilbake til Oslo igjen - to herlige uker her hjemme er over. Dessverre gikk dagene så alt for fort, og utflukten min til møre ble det ikke tid til denne gangen... Har jobbet mye denne ferien, så skulle ønske jeg hadde en uke til - bare til kos, men uansett har ferien vært super, helt klart...!

Strålende helg til deg :O)

Stor klem fra Hildegunn

Tanja sa...

Så masse fint! Må nok ta turen innom snart igjen selv om jeg nettopp har vært der. Hva er målene på pianoet og hva koster det? :)

n i n a s hjem sa...

FANTASTISK!!!!!!!!

KRUSEDULL sa...

Så mye fint du har fått inn! Skulle gjerne tatt en tur innom og handlet litt om jeg bodde litt nærmere! Elsker disse trelekene! Har nettopp kjøpt noen treleker til lillegutt i bursdagsgave.

Tusen takk for koselig hilsen både her på bloggen og hilsningen som mamma kom med:)

Kjempefint rom som Emma har fått seg!! Virkelig flott jenterom! Der kommer hun nok til å trives!

Ønsker deg en fin dag!

Elin sa...

Hei:)
Så masse fint altså...Har tenkt jeg skal ta inn maileg i butikken jeg også, har du noen gode tips ang maileg? Blir kjempe glad om du har;)
Du kan godt sende meg en epost på elin.hendseth@hotmail.com

Håper du får en fantastisk fin helg:)

Klem Ea

salige lavendel sa...

Her var det mye skjønt, det prikkete serviset var jo helt til å "spise opp".