lørdag 4. oktober 2008

Gammel bakerovn..

Her hvor butikken ligger har det vært bakeri før,og den flotte bakerovnen er fremdeles her like flott..Det har vært mange innom og mimret om gamle dager hvor de fikk skalker gjennom vinduet..Bakerovnen skaper en koselig stemning..håper bare at de ikke skal rive huset..noe som er meningen..Alle de gamle husene i sentrum her blir revet og ny svære bygg kommer opp..Ikke passer de sammen heller :(
Skulle ønske at flere så verdien i å bevare de gamle husene rundt omkring!!! Ja da fikk jeg letta hjertet mitt for dette :)
Lykter er koselig nå når vi går en mørkere tid i møte.Denne synes jeg er nydelig..
Det nærmer seg jul og da blir rødt bare mer og mer aktuelt..GreenGate i rødt er bare så flott!!!
Her er posene som jeg pynter selv ;)
Ikveld skal jeg og min kjære ut på vift og alle ungene skal til besteforeldrene...Det blir kjekt å være litt sosial,har ikke vært mye av det i år..Sist jeg tok meg litt vin var i påska..

Ha ei super duper helg alle sammen!!!

Klem Anne ;)

5 kommentarer:

Solstad sa...

Herlige bilder !! ..gleder meg til den dagen jeg endelig har kommet meg inn til deg ;) ...
Ha en fantastisk kveld ute !! Klem

Marianne sa...

Enig med deg, det er så lurt å bevare det som er verdifullt. Så fin ovnen er! Kan jeg spørre hvordan du dekorerer posene? Du drar vel ikke alle gjenom kopimaskinen eller? Kjempefine!
Hilsen Marianne

Hulda sa...

Så mye fint! Jeg falt for lykta og de gamle vannekannene i sink. Får aldri nok sånt. :) Kos deg i kveld!

Jeanette sa...

Får virkelig håpe at de ikke river huset ja! Butikklokalet ditt er så flott og sjarmerende, passer så godt sammen med alt du selger i butikken. Håper de som bestemmer (kommunen?) tar seg en tur innom og skifter mening:)
Ha ei fin helg videre:)

Klaffen sa...

Å den var vakker. Enig med deg at folk ikke alltid ser vedrine av det gamle, men tenker profitt istedenfor. Kjipt for sånne som oss :-( Men men, vi gjør så godt vi kan imens - og det gjør du til gangs! Fantastsik inspirerende blogg du har. carpe diem