onsdag 1. oktober 2008

I butikken.

Her er det mye kjekt til barna :) Gleder meg til varene fra Maileg kommer om ca 14 dager..
GreenGate har mye fint og her er ett av servisene jeg har..koselige mugger,skåler,krus og fat..
Oliventre har jeg dristet meg til å prøve..har hatt lyst på det lenge,men trodde at det var så vanskelig å få til men det går jo bra.Det trives i butikken :) Krukka er utrolig fin og hortensia passer også veldig godt oppi den..
Dette serviset fra House Doctor er så koselig.Har hatt mange kunder innom som har sagt "sånn hadde mormor" for det ligner nok på de gamle muggene og bollene de hadde før..
Lyktene er nye og kommer fra Ib Laursen..Bokstavene er fra Jeanne d`Arc..

Det kom litt varer fra Madam Stoltz idag,håper resten kommer imorra..Men nå vet jeg at varene er rett rundt hjørnet og det skal bli deilig å fylle opp butikken med alt det fine som kommer..Venter varer fra GreenGate,House Doctor,Maileg,Krasilnikoff,Sagen vintage design og Nyblom o Kollèn..Her skal det bli full butikk!!!

Nå er det snart Brothers and sisters..synes det er en koselig serie..så nå blir det en kopp te og bare avslappning..

Ha en fin kveld!!

Klem Anne ;)

3 kommentarer:

Klaffen sa...

Flotte varer du! ja sånn mugge hadde min mormor, og jeg har allerede kjøpt en lik. Og den lysestaken som ligner
"kammerstake" er så flott!Nå er rommet rundt fyllt opp med kastanjer, og ett oliven grønt lys i. Romantisk og høst liksom. Kopper fra Green gate bare MÅ jeg ha. Tror jeg er bosatt på feil sted ville så gjeren vært i butikken din... snufs. ha en strålende blogger kveld - og god natt

Olstad sa...

Vet du jeg må si meg enig i kundene dine med det house doctor serviset. Jeg har arvet en mugge som er fra porsgrunn og den har eksakt samme fasong. Lekker

silje-sin sa...

Jeg gleder meg også til varene fra Maileg kommer,gjett om:) Gleder meg veldig til å se hva du får inn! klem fra silje.