torsdag 26. november 2009

Langåpent fredag..

Denne lysestaken i zink fra Madam Stoltz er kjempetøff!! Det er noe med zink som jeg bare ikke får nok av ;)

Imorgen skal alle butikkene her i Langevåg ha åpent til kl. 21.Så da er det bare å ta turen hit til en koselig julehandel!!! Emma`s Verden er full av vakre gaveideèr til både liten og stor ;)

Ikveld har jeg pakket ut det ene vakre lyshuset etter det andre fra Walther & Co..Det er nok en fare for at det blir en liten landsby hjemme hos meg til slutt ;) Bilder kommer imorra...

Ønsker dere en fin kveld!!!

Klem Anne***

5 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Heia Anne! Takk for helsingar på bloggen min! Du er så snill! Eg har planlagd tur utover kvar dag heile veka, men slit med nakken. Blir så svimmel, og då er det ekkelt å køyre bil! Hadde vore kjempekjekt å sjå alle zinkhusa! Sikkert vakre! Ynskjer meg eit mellomstort. Dei er så flotte å fotografere også! Håper eg snart kjem meg til Langevågen! :)

Stooor klem frå Elin! :)

moa sa...

hei anne -
..det er noe med kombinasjonen zink og lilla som bare er så perfekt ja!!!
ønsker deg lykke til med langåpent &
ha en koselig adventshelg...
moaklem

Elin | Draumesidene sa...

Hei Anne! Har ei dame som lurer på kvar eg har kjøpt zinktønna, men ho bur på sørlandet? Huskar du leverandør?

Eg og min kjære skal på julehandel på måndag, men då har vel du stengt? Og så må vi sjå utviklinga på denne omgangssjuka, håper verkeleg at vi andre ikkje får det! Svineri! :I

Ha ein flott fredagskveld!

Klem frå Elin :)

Drømmen om en eplehage sa...

Innom med en lynklem!

Elin | Draumesidene sa...

Hei igjen Anne! Takk for i går! Vil gjerne stoppe litt opp og prate, hyggjeleg det! Og så vil Idun henge seg på :) Håper du ikkje jobbar deg heilt i kne! Eg har fått metallsjablongar frå Sverige i dag, så no blir det kjellartur med div. forsøk! :)

Ha ein fin kveld!

Klem E.