torsdag 12. november 2009

levende lys...

Denne vakre lysekronen fra House Doctor kom inn igjen idag..
Den er vakker hele året..men kan pyntes ekstra nå til advent og jul :)
Butikken er full av varer i nydelig og røff zink..og jeg pynter fortsatt til JUL ;)

Ha en fin torsdagskveld!!!
Klem Anne***

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlig den lysekrona var. Virkelig lekker. Du er heldig som har butikk, da MÅ du jo pynte tidligere enn hjemme til jul. :) hihi..

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Trur eg rekk innom deg i morgen! :)

Flott lysekrune!

Klem E.

Magdalena sa...

..nyyydelig...!!

Randi sa...

Heia Anne!!
Huffa meg,no er det alt for lenge sidan eg har besøkt deg!!!!! Men sånn har det blitt....eg skulle ønske at døgnet hadde nokre timar til,men!! Håper alt er godt med deg?! No må du ikkje stresse for mykje til jul! Det gjer ikkje eg ivertfall,her får det bli som det blir;)))Det er ingen vits med å starte med å vaske hus
kl.8 på kvelden vel:o)
Men du smeise tid,den lysekrona var no berre super fin da Anne!!!Ja eg ser at du har fått mykje fint til butikken din,igjen!!Eg hadde som mål å få tatt meg ein tur innom deg no før jul,men igjen....den tida!!!Ja.Ja...ikkje steile om eg plutsleg står i døra Anne;))
No skal eg reise igjen:)
Ha ein fin dag og ei super fin helg Anne!! Håper du får tid til å nyte det fine vere som oss har!!
Klemmer til deg!

Guttemamma sa...

Den var virkelig lekker,Anne!! Har lett etter en med levende lys og visste ikke at house doctor har,takk for tips og god helg!!

Wenche sa...

Så mye fint, får julestemning av bildene dine:)


Til dere som ikke bor i nærheten av butikken (det gjør ikke jeg heller) vil jeg anbefale dere å maile bestilling til Anne hvis dere ser noe dere liker! For maken til bra service og nydelig forseggjort innpakking av tingene, har jeg aldri opplevd i noen av nettbutikkene jeg har handlet fra:) ANBEFALES:)