onsdag 17. desember 2008

House Doctor..

Denne nydelige lysekronen fra House Doctor har jeg venta i spenning på...og jeg ble kjempeglad da jeg fikk den inn i butikken nå,for den er bare utrolig fin!!! Jeg kunne godt tenkt meg en sånn hjemme ja ;) Kanskje jeg skal ønske meg en til jul???
Har også fått inn lin bånd og blonder...Har også masse nydelig julepynt..

Mere julepynt ;)


Koselige kurvkister og lykter i 2 størrelser..
Tøffe gardiner med CLV monogram som er lik de putene jeg har i butikken...Her har jeg hatt med meg gardinen hjem for å se...kjempefin :) Her henger også kalendernissene til Emma,Ask & Noa..De er sååå søte :)
Har forresten 50% på Mailegkalendernissene nå!!!
Har lange dager på butikken nå 10-19,så det er ikke mye tid til blogging,men jeg er innom mange av dere selv om jeg ikke legger igjen kommentarer...
Ha en fin kveld alle sammen og nyt førjulstida!!!
Klem Anne ;)
5 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, den lampa så bare helt nydelig ut.
Kan tenke meg til at du har travle tider nå før jul.
Takk for koselig kommentar inne hos meg.
Klemmer

Jeanette sa...

Heihei!
De gardinene var kjempetøffe, hva er prisen på de?
Lysekrona er nydelig ja...lurt å ønske seg til jul. Har du vært snill så kommer nok nissen med den, hehe;)

Snakkes!

Hulda sa...

Virkelig mye flott du har fått inn fra House Doctor, jeg likte tingene i settekassa, mye flott. Og for ei vakker lysekrone, og gardiner. Har ønska meg ei pute med det merket på.

silje-sin sa...

Åh, så mye fint! Jeg har sagt det før, jeg skulle SÅ gjerne vært en tur i butikken din!! Hvor mye koster maileg-kalenderne nå da? Jeg har siklet på de lenge:) Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid:) klem fra silje.

Solstad sa...

Å så masse fint du har fått inn :)Jeg MÅ prøve å komme meg inn til deg før jul .....ikke mange dagene igjen nå. Det er travle dager nå med avslutninger både her og der :) I dag er jeg hjemme ....er ikke helt i form men håper det går fort over.
Klemmer