fredag 12. desember 2008

Husk trekningen.. ;)


(husker ikke hvor jeg har bildet fra..)

Trekker den heldige vinner i kveld,så nå er det siste sjanse om du vil være med å vinne en fin pakke fra Emmas Verden!!!
Minner også om at hvis du finner noe i butikken som du vil jeg skal sende så nærmer fristen for at pakkene når fram til jul seg med stormskritt..innen mandag 15. desember..

Idag tidlig har jeg og Emma vært med Ask & Noa på barnehagen og feiret lucia ute i mørket...det var kjempekoselig!!! Vi fikk deilige lussekatter og det var masse folk og fin stemning :)

Har fått inn igjen fiskespill og puslespillene med lyd og flere kjekke treleker..Nå er jeg på jobb til 19.00..og er du i området så ta deg en tur innom... ;)

Ha en koselig helg alle sammen!!!

Klem Anne ;)


5 kommentarer:

Christina sa...

Hei,
det ligger noe på siden min til deg:)
Klem

Hulda sa...

Det blir spennende å se hvem som vinner! Så fint bilde, de hjertene var flotte. Høres ut som det må ha vært veldig stemningsfullt og fint å se ungene i barnehagen gå Lucia.

Ingrid sa...

Så spennende.. klart jeg vil være med på trekning. :) Kos deg videre med førjulstida!

My home is my Castle sa...

Tror jeg har kommentert før, men tar ikke sjansen hihi...

Ha en fin dag
Klem,Kari

Klaffen sa...

Oj... fikk endelig lagt meg inn den i den uendelige treknings lista di:) Har prøvd før med blogger adm har ikke vært venn med meg! 1000 takk for oppskrifta! Så koselig med Licia da. Akkurat det savner jeg faktisk. på skolen vurd de ikke engang å gjøre noe ut av det, fordi de skulle rekke gjennom pensum. Og snuppa går i 2`dre klasse... Snufs! Tok du bilder av englene eller? Klem og ha en strålende fredag