mandag 15. september 2008

Da kom juleboka..

Da kom juleboka fra Jeanne d`Arc,og den er bare nydelig..masse inspirasjon..Endelig fikk jeg bokstavene jeg har bestilt for lenge siden også,de har jeg venta lenge på...Kjempefine!!!
Denne hylla har jeg til salgs i butikken,kjempefin.. :)Nydelige stemningsbilder...nå gleder jeg meg enda mer til JUL ;)
Litt dårlig bilde,men synes det var litt koselig med det treet som er litt annerledes..

Nå er den eldste sønnen kommet trygt hjem fra Polen,og de har hatt en flott tur..(og mamma kan puste letta ut)Fikk akkurat henta og kjørt han hjem,så bar det avgårde på FAU møte på skolen..Klarte å unngå noe verv,tror jeg har nok å henge fingrene i akkurat for øyeblikket..

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer,synes det er kjekt når dere legger igjen spor så jeg finner bloggene deres..Prøver å svare hvis det er noe dere lurer på ;)
Ha en fin uke!!!
Klem Anne :)

6 kommentarer:

Merethe sa...

Synes det er kjmpekoselig med prikker jeg.. Har alltid hatt nisser på julepapiret, men i år har jeg tenkt å ta en ny vri:)

På Moa ja, kanskje jeg MÅ til Ålesund føre jul da. Bor på Sunndalsøra, så det er jo ikke såååå langt dit da. Juleshopping i Ålesund er ikke å forakte.. Hvor ligger butikken din i forhold?

silje-sin sa...

Åh, den boka gleder jeg meg til å få i hus! Må forresten si jeg er helt dårlig etter å besøke butikken din.. Den må være noe av det flotteste jeg har sett! Tror pengene hadde fått bein å gå på der:) Jeg lurer på noe, men det er bare dersom det ikke er for mye bry. Jeg har sett at du har noen hjerter i zink som henger rundt omkring i butikken din. Jeg har vært på utkikk etter liknende siden jeg så de i gøteborg for to år siden, og lurer på om jeg kan kjøpe noen av deg, og du evt kan sende de? Jeg betaler selvsagt for porto og alt det måtte koste. Hvis du har de fortsatt da:) Jeg forstår godt hvis det ikke passer, ville bare spørre! klem fra silje.

Hulda sa...

Fikk boka før helga, den er virkelig praktfull. :) De bokstavene var herlige! Hva koster den hylla?

by Siv sa...

Kule bokstaver :)
*Siv*

Merethe sa...

20 min med kjøring er ingenting:)
For oss er den store julehandelen enten i Trondheim eller Alesund. Kanskje jeg skal velge Ålesund i år. Er jo mange år siden jeg har vært der så:)

Kanskje ser jeg deg, isåfall gir jeg beskjed:)
Klem Merethe...

Solstad sa...

Hei. Nå har jeg vært og tittet inn vinduene hos deg :) Vi var en tur på besøk i Langevågen på søndag, jeg kommer snart igjen ....når du har åpent. Nydelig butikk med masse fristelser, gleder meg ;))
...og den boka ser spennende ut.. hm.
Ha en fine dag :)
Klem