søndag 14. september 2008

Hjemme..

Lavendel er en av favorittene...lilla fargen er nydelig :) Gamle zinkbaljer er ikke å forakte heller..
Synes disse "tønnene" er så fine,så når de kom inn til Emmas Verden,så måtte noen bare bli med hjem..Har endelig fått meg et oliventre og det stortrives..har vokst mye og det kommer oliven også!!!Gjerdet og vannkannen er også fra Emmas Verden :)

Har i mange år hatt lyst på en hammock,og i år ble det endelig til at vi kjøpte en(på Plantasjen til halv pris)Min kjære malte den hvit og jeg ble sååå fornøyd!!Det er kjempekoselig å sitte i den og nyte livet...Teppet,putene og lykta er selvfølgelig også fra Emmas Verden ;)
Her er en liten smakebit av hytta til ungene..der har vi teselskap og koser oss..Jeg og Emma bruker å ha en overnatting om sommeren..snart er vel guttene også klare for den tradisjonen..
I bakgrunnen ser dere kaninburet..
Ha en fin kveld!!
Klem Anne:)

5 kommentarer:

by Siv sa...

Heihei!
Så flink du er med blomster :)
Jeg har en potteplante med lavendel. Den var bare SÅ fin når vi kjøpte den, men hang fort med geipen. Har du noen hemmelig oppskrift?
Lurte på en ting, hvordan har du lagd den overskriften din på bloggen?
Ha en flott søndagskveld
*Siv*

Anonym sa...

Så flott dere har det! HEr trives dere sikkert. Gleder meg til å se mer fra både butikken og huset (for det kommer vel mer.) Veldig inspirerende og koselige bilder.
NATTA !!! :D

Hulda sa...

Kjempesøte ting du viser! Herlig det gjerdet bak oliventreet. :) Lekkert var det.

Jeanette sa...

Så vakkert dere har det på terassen, bildene sto virkelig til forventningene:) Kjempefin leikehytte, kan tenke meg de liker seg i den ja. Nå ser jeg ca hvor dere bor også, fint og rolig der oppe da:) Går mye turer der i området når jeg vil bort fra "sentrumsbråket".

Christinas låvebutikk sa...

Hei!
Så fint det er hos dere! Den hytta var sååå søt!!
Plass... He he! Helt utrolig hva jeg får plass til! Har ett veldig stort lager!!
Ha en nydelig uke Anne!
Klem!