torsdag 4. desember 2008

Nye varer fra GreenGate..

Da har jeg endelig fått inn det brune serviset med hvite prikker...har ventet på det siden messa i august...Det er kjempefint..nydelig duse farger :)
Bollene er litt større en i de andre servisene og det kan jo være praktisk til f.eks frokostblandinger..Tekstilene matcher selvfølgelig.. :)

Liker godt servisene med blomster..fint å matche med det grønne...Sviblene passer godt i en lattecup..


Nydelige farger...
Litt ergerlig med GreenGate er det at en ikke vet hva som kommer...Nesten halvparten av min bestilling er i rest og kommer NESTE ÅR...Ja ja ikke noe å gjøre med det...vi får glede oss til neste år og da kommer det mange fine nyheter også :)
Beklager de dårlige bildene,men det er tatt med mobil og er ikke noe særlig..
Ha en fin kveld alle sammen!!!!En extra hilsen til ei kjekke dame på Fjørtofta : Kjekt å prate med deg Randi..du må ta deg en tur innom når du er i område ;)
Klem Anne ;)
4 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint du fikk fra GreenGate. :)

Anonym sa...

Så mye fint du har fått.

Anonym sa...

Heisann og hoppsann :-)


He.He.He.........Tusen tusen takk Anne for koslig helsing....og ikkje minst takk for ein koslig prat idag ( kor lenge oss prata? :o)sånn er det når ein har MYKJE å prate om )hihi... Å jau du...plutsleg står eg på døra eg veit du;)

Men WOW....du har fått mykje fint idag da..eg går for det brune serviset eg,ja å med alt tilbehør i samme farge til ;)Lekkert!!

Men no håper eg at du har parkert symaskina di for idag:-)

Ha ein fin siste rest av denne kvelden!!

Klem frå,
Randi...

Cameliadamen sa...

Ja du e ikkje aleine om å vente på GG vara. Vi vente og, det e jo litt irriterende spør du mæ. Men vi får smøre oss med tålodighet, det e jo alltid noe å selge.