tirsdag 22. desember 2009

God Jul...

Da er det snart dagen før dagen og det skal bli deilig med noen fridager hjemme med familien :) Det har vært en hektisk tid i butikken..men har hatt så mange trivelige og kjekke kunder innom så jeg har storkosa meg på jobb!!! Jeg vil sende en juleklem til Elin (Elins draumesider) som var innom butikken idag..tusen takk for kongler og edelgran..de kommer godt med nå når jeg pynter til jul her hjemme..Du er en engel..så kjekt å bli kjent med deg ;)


Idag har jeg vært hjemme på formiddagen og pynta litt til jul her hjemme..Deilig å få være i fred..vaske,rydde og lage det til koselig til jul :) Jeg har alltid vært glad i julen..skikkelig julemenneske ;) bilder kommer..bare jeg får litt dagslys...


Jeg vil ønske dere alle ei fredlig og fin jul..kos dere med familie og venner.
Vi skal ha barnedåp i familien 2.juledag og jeg og Tom skal være fadder,det gleder vi oss til :)
Imorgen lillejulaften er butikken åpen 10-19
Julaften er Emma`s Verden stengt
God Jul til dere alle sammen!!!
Juleklem fra Anne ;)

12 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelig det er i butikken din nå før jul. Virkelig flott på den tavla, med alle de røde hjertene. Ønsker deg ei god jul. :)

Elin | Draumesidene sa...

Hei Anne! Det vart litt merkeleg å vere i butikken din i dag. Prata så godt med mamsen din og mannen hennar. Var så roleg og god innvendig når eg køyrde heim att! Du får takke dei frå meg! Og så fekk vi nok ein gong bevist at verda ikkje er så stor! ;) Artig at dei "visste" kven eg var, når eg fortalde om sveleprosjektet mitt her inne i bygda :) Håper at konglene får ein fin plass; det er ikkje det eg tviler altså! Eg vil takke deg for alle trivelege stunder i butikken din; er som terapi å kome inn der! Og tusen takk for alle gode ord og helsingar du raust legg att på bloggen min! :)

Eg ynskjer deg og dine ei fredfull og god Jul!

Klem frå oss her inne i fjorden!

<3 <3 <3

Randi sa...

Heia kjære Anne!!
Huffa meg,så alt for lenge sidan eg har gitt lyd frå meg:o) Men eg skulle ønske at døgnet hadde nokre timar til.....sukk!!
Ja eg vil tru at du har hatt ei travel tid du og!! Men trøysta er no da at det er eit godt tegn;))) Men jammen kan det vere tøfft ja!
Eg hadde eit mål før jul,å det var å besøkje deg!!! Men sjå kor langt eg kom......nei nei !!! Sånn som eg ønsker ei god stund i butikken ilag med deg,ja det SKAL eg få til på nyåret !!:-)
Eg vil få ønske deg og dine ei god og fredfull jul Anne!! Nyt det og kos deg!! Barnedåp og,det blir no kjekt da !!
Juleklem frå meg,Randi

HildeP. sa...

Så mye nydelige ting du har i butikken din, hjertene var bare kjempesøte!! Lykke til med den koselige fadderoppgaven! ha ei flott og fredfull julefeiring med mange gode opplevelser! Kos deg!

Juleklem Hilde

Home By Virginia sa...

♥ Titter innom for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL ♥

Klemmer fra Malin Virginia

h.espe sa...

Hei Anne!
Ja, da er den her da - jula!!!

Helt utrolig hvor fort tiden har gått, adventstiden var jo over før jeg fikk "sukk for meg"... Vel, nå er jeg hjemme hos mamma og pappa, og det er bare sååå deilig. Juletreet er pyntet, og juleroen er begynt å innta huset....

Tusen takk for herlig bloggvennskap i løpet av året - har vært så kos å bli kjent med deg her inne, og ikke minst å treffe deg på bloggtreffet - gleder meg også masse til å følge deg videre i det nye året. Forhåpentlig bringer også det nye året mulighet for å besøke deg i butikken i Langevåg :o)

Ønsker deg en riktig GOD JUL og et sprudlende flott og GODT NYTTÅR - nyt høgtidsdagene!

Stor klem fra Hildegunn

Jeanette sa...

Riktig god jul til deg og dine:) Kos dere masse i dagene som kommer.

Juleklem fra Jeanette og Nicholas

Anonym sa...

Hei Anne!
Riktig god jul til deg og dine- koos deg m familien:-)
Varm klem,Hege.

Hjerterom sa...

Hei Anne :)
Titter innom deg for å ønske deg og dine en fredelig jul :)
Er ikke bestemt ennå om jeg skal på messen..
Har allerede begynt å bestillt varer..
Men vi må møtes ,om det blir slik at jeg drar da :)

Juleklem Siw

Mors værelse sa...

Riktig GOD JUL til deg og dine..og kos deg i barndåp..!!

Hilsen Mariann

Elin | Draumesidene sa...

Heia Anne! Det kan vere vondt å endeleg kunne puste ut! Du hadde det sikkert veldig hektisk inn mot jula, i tillegg til alle heime som venta på mamma som skal ordne jul... Kjenner til det der. Håper du har gode og rolege romjulsdagar! Her har veslemor halsbetennelse, og fekk pencelin første juledag. Julaften vart ei smertefull oppleving for henne. Men no klarer ho å ete att, og skal kanskje få lov ut i morgen. Pianoet vart likevel ein stor suksess, saman med gullfisken Blubbe, og DS :) Vi satsar på friske familiemedlemmar til nyttår!!!

God romjulsklem frå Elin <3

Mors værelse sa...

Ønsker deg et riktgig GODT NYTT ÅR...!!!

Hilsen fra Mariann