mandag 9. mars 2009

Emma`s rom..

Her er en liten sniktitt inn til Emma og hennes rom på loftet :) En koselig Ikea seng som passer godt inn til resten..Hjemmesydd kjole og hjerter i forskjellige størrelser..Prinsessen på erten bildet fant jeg på Ikea når Emma var liten :)Har som så mange andre vært heldig og funnet ei tallerkenhylle på loppemarked :) Mange av møblene hos Emma har jeg funnet på loppemarked..som denne puffen og lille krakken..Den prikkete kofferten,Mailegkaninen og kroken er fra Emma`s Verden..Denne flotte gamle sengen fant jeg i et gammelt hus hvor de solgte ut masse gamle ting :) Vi måtte male den for den var skadet flere plasser,men den har blitt kjempefin!!! Passer så fint på Emma`s rom!! Kommoden er en luta furu kommode som jeg har malt lilla..I Ikea rammen sitter det en søt liten mus ;) Tilda vingene henger fint på sengen..Emma har mange dukker og her sitter en del av dem og koser seg..

Ikea seng og Ikea lampe..har også mange kurver,små og store esker fra Ikea til oppbevaring av alt som Emma samler på..For hun er like samleglad som sin mamma ;) Nattbordet er også fra loppemarked..Råååsa fuskepels på gulvet :) Emma er veldig glad i musikk og synger i kor,så vi hører henne ofte helt ned når hun setter på musikk og synger i vei..Skrivebord og stol fra loppemarked,hylle fra Ikea som rommer alt fra smånips til fotballpokaler :) Tavlen fra Ikea er også flittig i bruk og rockeringen..Emma er en racer på rockering!!! Maileg plakat fra Emma`s Verden som er innrammet i en Ikea ramme..
Ja det var en liten titt inn til Emma..
Ha en fortsatt fin dag alle sammen og takk for alle koselige kommentarer om butikken og Tildastoffene..Blir så glad for alle kommentarer!!!
Klem Anne ;)
8 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint rom Emma har, virker stort og innholdsrikt. Møblene er kjempefine. Passer så godt i rommet.

Jeanette sa...

Har bare en ting å si: kjempefint rom! Emma er ei heldig jente:)

Solstad sa...

Å for et herlig prinsesserom!!! Nydelig :))

moa sa...

hei anne -
..så nydelig rommet til emma er, et skikkelig prinsesse - drømmerom!
..er det disse bildene som kommer i lokalavisen..?

moaklem

Ingrid sa...

Så skjønt et rom du har til jenta di!! :) Der tenker jeg hun trives godt!

Ha ei skjønn uke! Klem

Villa Drømmeverden sa...

Hei!
Så fint rom jenta di har! Ønsker meg virkelig en sånn puff til min lille Pernille, som jeg kan trekke i rosa stoff m prikker;)Får se på loppemarked utover.

Ha en fin uke!
Klem fra drømmeverden

Maliva`s verden sa...

Skal si dattern din er heldig...Må være en drøm å ha et så gjennomført prinsesse rom...:O)

Malin sa...

Så nydelig rom den lille jenta di har:)
Jeg har å rommet til lille jenta mi på siden.. Kikk inn om du vil:)

Ha en herlig helg!


Klem Malin